Najnovšie recenzie zo sekcie Viazania na snowboard
dobrý pomer cena a kvalita
Top. Viazanie. Odolna zadna strana. Nie ako pri nizsich modeloch--custom atd. sa cela dolamala
- super
- Kvalitné viazanie
- Zapínanie aj cez špičku topánky
- Tlmenie nárazov
- Super prenášanie sile do dosky
S boardom rovnakej značky, veľmi dobrá voľba, za super cenu a skvelé vlastnosti ako aj funkčnosť..
- Kompatibilita so snowboardom Burton, premakane viazanie pre detsku nohu.
- Dlhorocny priaznivec znacky, nema konkurenciu v danom segmente.
Nemam zatial ziadne.
- kvalitná značka
Maximálne spokojný až nato že tohto ročná sezóna skončila predčasne , žiadne sadanie na sneh šupnem nohu do viazania a dotiahnuť sa dá aj za jazdy.
yc xsa
- kovový spodok viazania a pracky
- Zatiaľ môže byť
- Zapínanie špičky aj cez špičku aj vrch špičky
- Ľahko nastaviťeľné
Ľahko nastaviteľné viazanie príjemné zapínanie neničí topánku ..
- Dizajn
- Zle foto výrobcu
Viazanie je super. ALE na foto od výrobcu bola relativne pekna oranzova farba viazania (RUST), v skutocnosti je skor retro hnede, nie ani hrdzave alebo oranzove ako by som ocakaval. Foto super, real az tak nie ale viem s tym zit
jednoduché ale velmi pohodlné zapínanie
Zatiaľ ešte neodskúšaný produkt, avšak schválený
- viazanie vhodné aj pre začiatočníkov, veľmi jednoduchá manipulácia
- Pekna farba taka ako bola na fotke
Spodna strap ktory sa zapina cez spicku je dlhy....skratila som ho na lavej strane uplne na minimum a racna uz nema kam ist aj ked by som este potrebivala pritiahnut viac. A to som ho zapunala cez spicku ak by som ho chcela zapnut klasicky tak bez sance bol by strasne volny. Oba tie strapy aj ten lavy na nastavovanie aj pravy na ktorom je racna su dlhe a strasne odstavaju nevyzera to pekne, tak neviem ci mam z nich odstrihnut? A celkovko posobi toto viazko strasne lacnymi materialmi, takze som sklamana.
Kvalitný výrobok za dobrú cenu
- rychle pripnutie viazania s topankou funguje vyborne
- nemusim stracat cas so zdlhavim pripinanim
- topanku sa da pripnut len po stojacky
- pocas jazdy sa trochu prestavuje uhol hiback-u
- volnejsie uchytena topanka ak chcel aby bola zachovana funkcia rychleho nastupenia do viazania
S viazanim som po prvej jazde spokojny. Trochu som mal obavy na zaklade informacii v netu ze sa nieco moze zlomit ale zatial vsetko drzi. Drobna vec mi trochu vadi a tj. ak chcem zachovat funkcionalitu rychleho nastupovania do viazania zadny strap musi byt nastaveny volnejsie. Mozno sa este treba vyhrat s nastavenim ktovie uvidim casom. Myslim ze aktivny zadny strap by tuto malu nevyhodu vyriesil.
- odporúčam, ale...
Popis produktu na stránke nie je správny. "Kompatibilní se všemi hlavními montážními systémi?" Nie je pravda... V balení chýbalo koliesko na tri dierky, hoci v popise bolo zahrnuté. Dodatočné poslanie takého kolieska bolo možné, avšak len po zaplatení ďalších 6 eur.
- rychloupinanie
Zobrazujem 21 - 40 zo 40 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ]